KOULUTUS JA VALMENNUS OY PRIIFFARI

Priiffari on suomalainen koulutus- ja valmennusyritys. Se kouluttaa, valmentaa ja konsultoi yrityksiä ja julkisyhteisöjä. Priiffari tuottaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut yhdessä yhteistyökumppaniensa ja verkostonsa kanssa. Priiffari palvelee asiakkaitaan, jotta ne yltäisivät vieläkin parempiin tuloksiin.

Jari Haapaniemi - esittely                      

Jari Haapaniemi on johtamisen ja kouluttamisen ammattilainen. Hänellä on vankka kokemus prosessien ja organisaatioiden kehittämisestä vastuullisena johtajana ja fasilitaattorina. Osaamisalueita ovat johtoryhmätyön kehittäminen, strategia- ja arvoprosessien fasilitoinnit, muutoksen johtaminen, projektijohtaminen, HR auditoinnit ja -prosessien kehittäminen, osaamisen kehittäminen ja ihmisten johtamisen valmentaminen.

Vuodesta 2001 Haapaniemi oli UPM-Kymmenen palveluksessa yli 11 vuotta henkilöstöpäällikkönä ja -johtajana toimien sekä liiketoimintavastuullisissa johtoryhmissä että palveluorganisaatioissa. Viimeiset vuodet Haapaniemi toimi UPM:n konsernihallinnossa globaalilla tasolla vastaten palvelutoiminnan kehittämisestä liiketoiminnan tarpeisiin sekä merkittävistä organisaatiomuutoksista. Haapaniemellä on myös 10 vuoden kokemus julkiselta sektorilta, jossa hän on toiminut mm. lukion rehtorina.

Työn ohella Jari Haapaniemi on toiminut aktiivisesti Suomen Nuorkauppakamareissa. Vuonna 2004 hän toimi Suomen Nuorkauppakamareiden 45. kansallisena puheenjohtajana. Yli vuosikymmenen ajan Jari Haapaniemi on kouluttanut nuorkauppakamaritapahtumissa kaikkialla Suomessa mm. verkostoitumistaitoja, kansainvälistymistä, oman työn johtamista, ajan hallintaa, esimiehen vuorovaikutustaitoja, julkista esiintymistä, kokoustekniikkaa ja ihmisten johtamista.

Nykyisin Jari Haapaniemi on osittain omistamansa Koulutus ja valmennus Oy Priiffarin konsultti ja valmentaja. Priiffari on valtakunnallisesti toimiva johtamisen ja henkilöstötoimintojen konsultointi, valmennus ja koulutusyritys. Ihmisten ja organisaatioiden kehittäjä Priiffari auttaa onnistumaan.